Overslaan en naar de inhoud gaan
 • Executive Search & Interimmanagement
  Een toonaangevend bureau op het gebied van bemiddeling van hoogopgeleide en ervaren professionals
  • Amsterdam

   Executive Search & Interimmanagement Zwolle, Nederland

   Pabas Executive Search & Interimmanagement, onderdeel van Pabas Adviesgroep, is een toonaangevend bureau op het gebied van bemiddeling van hoogopgeleide en ervaren professionals voor lijn- en staffuncties binnen middelgrote en grote organisaties.

   Pabas richt haar activiteiten vooral op het bedrijfsleven, gezondheidszorg en publieke sector. Wij streven naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers om daardoor de best mogelijke resultaten te kunnen bieden. Onze persoonlijke benadering, betrokkenheid, zorgvuldige selectie- en search methode staan borg voor ons belangrijkste doel: maximale klanttevredenheid d.m.v. het leveren van topprestaties.

   De dienstverlening van Pabas omvat:

   Executive Search
   Voornamelijk gericht op algemeen management. Hoogopgeleide professionals, circa 15 tot 25 jaar relevante werkervaring in functies op bestuurlijk, algemeen leidinggevend en toezichthoudend niveau.

   Interimmanagement
   Gericht op het tijdelijk inzetten van interim professionals met als doel het veranderen en verbeteren van organisaties of delen daarvan. We onderscheiden hierbij Algemeen Management, Operations, Financieel Management en Human Resource Management.
   Recruitment
   Hier ligt de focus op het middenmanagement in het bedrijfsleven, gezondheidszorg en overheid. Zowel lijn- als staffuncties worden snel en effectief ingevuld. 
    

   • Man at work

    Kandidaten

    De mensen waar we ons op richten hebben tenminste een HBO of academische achtergrond en afhankelijk van het stadium van hun carrière, de nodige jaren ervaring in leidinggevende functies.

    • Startend: Toptalenten aan het begin van hun carrière. Jong, ambitieus en bereid om te luisteren en te leren. 
      
    • Midcareer: Na een aantal jaren is het tijd de horizon te verbreden en duidelijke keuzes te maken. De achterliggende ervaring is hiervan de basis. Zelfvertrouwen en een duidelijke keuze voor de toekomst is de drijfveer. 
      
    • Ervaren: Binnen de gekozen weg een passend carrièrepad kiezen en veranderingen van bedrijf, organisatie of branche horen daarbij. De weg naar een leidinggevende en resultaatverantwoordelijke positie is het doel.
      

   • People skills

    Doelgroep organisaties

    Doelgroep organisaties:

    • Pabas richt haar activiteiten vooral op het bedrijfsleven, gezondheidszorg en publieke sector. Wij werken landelijk, met een regionale focus op het noorden en oosten van Nederland.

    Pabas biedt:

    • Een effectief regionaal dekkend netwerk.
    • Snelle en kwalitatief goede invulling van vacatures door hoogopgeleide specialisten.
    • Een sterke focus op specialistische vakgebieden.
    • Scherpe tarieven met een garantieregeling.,
    • Een zorgvuldig samengesteld en uitgebreid bestand van beschikbare specialisten.
    • Een “Intermediair” met verstand van zaken.

   • Associate Partners

     

     

    Ir. Leo H.P.J.M. Kochen

    Na zijn studie Scheikundige Technologie aan de TU Eindhoven cum laude te hebben afgerond, heeft Leo een zeer succesvolle carrière gehad in de maakindustrie, energiesector. Steeds als eindverantwoordelijke directeur of operation-manager. De laatste jaren heeft hij tevens als commissaris en toezichthouder zijn vele kwaliteiten nuttig besteed voor de maatschappij. Sinds 1998 werkt Leo als zelfstandig verandermanager. De laatste jaren vooral als verandermanager en strateeg. Leo heeft zich verbonden met Pabas Executive Search & Interimmanagement als Associate Partner.
      
    Leo richt zich op algemeen management, strategisch advies, commissarissen en toezichthouders in de industrie en dienstverlenende organisaties.
     

     
     

    Ing. Chris Verburg

    Na zijn opleiding Technische Bedrijfskunde aan de HTS Eindhoven heeft Chris een lange en succesvolle carrière gemaakt in de industrie. Begonnen als groepsleider productieplanner, gevolgd door functies als bedrijfsleider/operationsmanager, technisch- en algemeen directeur van verschillende hoogontwikkelde technische bedrijven, heeft hij tenslotte zijn loopbaan afgesloten als commercieel directeur van de Faber Halbertsma Groep. Naast zijn activiteiten als adviseur, consultant en interimmanager heeft Chris zich verbonden aan Pabas Executive Search & Interimmanagement als Associate Partner.
      
    Chris richt zich op algemene, operationele en commerciële managementfuncties in het bedrijfsleven, met het accent op industrie en techniek. 

     
     

    Drs. Daan van de Loo

    Na zijn studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en de Michigan State University, heeft Daan een lange, afwisselende en succesvolle carrière gehad als financieel consultant, controller en manager in verschillende bedrijfstakken en organisaties, zowel in de (financiële) dienstverlening, ICT en semi overheid als overheid. Daan van de Loo heeft zich verbonden aan Pabas Executive Search & Interimmanagement als Associate Partner.

    Daan richt zich op financiële managementfuncties in organisaties in de dienstverlening, overheid en ICT.

     
     

    Mr. Herman J. Gehem MBA

    Herman Gehem (1954) studeerde Bedrijfs-, Sociaal en Economisch Recht aan de Rijksuniversiteit Utrecht en rondde ook een MBA studie af aan de BSN Nederland/IMC. Herman werkte als HRM manager onder andere voor Albert Heijn en Koninklijke Bijenkorf Beheer. In 1995 koos hij voor het organisatie adviesvak en werkte vervolgens voor GITP en Watson Wyatt. Sinds zeven jaar heeft Herman zijn eigen adviesbureau, “Grondkoers Human Capital Consulting & Interim Management”.
     
    Herman richt zich op managementfuncties in het bedrijfsleven en op de ondersteuning van het proces door het verzorgen van (webbased) assessments.

     
     

    Ing. Jan H. Bakker

    Jan Bakker is de oprichter van de Pabas Adviesgroep in 1999. Na zijn studie bedrijfskunde aan de Hogere Textielschool in Enschede heeft Jan ruim 12 jaar in leidinggevende functies gewerkt in binnen en buitenland. Zijn laatste functie was algemeen directeur van een productiebedrijf in Twente. Sinds 1982 heeft hij zich als zelfstandig ondernemer ontplooid en diverse bedrijven in retail en dienstverlening opgezet en geleid en vervolgens ondergebracht bij grote succesvolle organisaties. In 1999 heeft hij de Pabas Adviesgroep opgericht.

    Jan richt zich op algemeen management, operations, industrie en publieke sector.

     

     

   • Meer informatie

  Contacteer ons